Soms houdt de waan van de dag je in de sleur van maar doorgaan en doorgaan. Terwijl nou juist in ruimte en rust helderheid kan ontstaan waar het jou allemaal om te doen is. Om je vervolgens af te vragen of je dat ook daad-werkelijk aan het doen bent. 

Hoe zou het zijn eens stil te staan bij wat je wilt zaaien en oogsten, wat er mag kiemen, groeien en bloeien, wat dat vraagt aan ploegen en bemesten, zonlicht, water en rust….?   

Met als doel niet langer uitgeput te raken, maar juist kracht te putten uit datgene wat er toe doet. Met jouw inzet als wezenlijk onderdeel van het grotere geheel. 

Ik nodig je uit van seizoen tot seizoen het jaar rond te gaan met jouw vraag, dilemma, gemis, of met datgene dat aandacht behoeft. Elk seizoen schijnt van nature haar eigen licht op jouw kwestie, doet een specifiek appèl op je en heeft jou iets te bieden. 

Je kunt instappen in een groep of het jaar rond gaan in individuele gesprekken. In een kennismakingsgesprek maken we een traject dat aansluit op jouw wensen. 

We werken buiten én binnen. In een prachtige ruimte onder de Linde, in een veilige en ontspannen sfeer. Gevoed met elementen en maaltijden uit het seizoen. Waardoor je zowel mentaal als zintuiglijk wordt aangesproken, en je passie en plezier, moed en lef, zelfbewustzijn en vertrouwen worden gewekt. Zodat jouw kringloop van werken en leven door het jaar heen een nieuwe balans kan vinden en je (weer) met hart en ziel zin geeft aan jouw (werkende) leven.

 Klik hier voor de flyer: het jaar rond

Een merel

er is iets in de zang van een merel
het is voorjaar, je wordt wakker
je ligt te denken in de nacht
het raam staat open, er is iets

waarvan die vogel zingt
en je denkt aan wat je moet opgeven
er is iets in je dat leeg is, het stroomt vol 
met het zingen van die merel

Rutger Kopland
Pas op de plaats

vergeten even stil te staan
in mijn alsmaar door-gaan
weg bij mijn gevoel vandaan
zodat waar het om gaat
aan me voorbij gaat
en mij ont-gaat

tot ik blijf staan
in de luwte van mezelf
leun ik in de schaduw
het natuurlijke ritme
geeft me kleur
van het seizoen

dan ben ik er al
in waar het om gaat
en komt het naar me toe
vervuld en gevoed
ga ik verder vanuit hier
en neem mezelf mee

Marjanska Leeuwerik